Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (7.97 secunde)
Dragnea si Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Trump Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.
Viceprimarul craiovean Sorin Iordache, in subordinea caruia se afla RAT, sustine ca era nevoie de multe zile de dezbateri, din cauza ca au fost solicitate documente fara de care unele dintre societatile participante puteau fi excluse, in ciuda faptului ca produsele oferite de acestea erau mai mult decat acceptabile din punct de vedere al calitatii raportate la pret.
Presedintele Asociatiei Romane a Carnii, Sorin Minea, sustine ca daca s-ar adopta o astfel de masura, aceasta nu ar fi justificata atat timp cat in Romania exista unitati de procesare a carnii agreate de UE.
Problemele din infrastructura si din agricultura sunt principalii factori care afecteaza evolutia turismului romanesc, a declarat luni managing partner al companiei Fivestar Hospitality Consulting and Management, Sorin Ionescu, in cadrul forumului pe tema ospitalitatii din Romania."Trebuie sa facem o alegere intre turismul de masa si cel de nisa.
Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, vrea sa elimine incoerentele si abuzurile savarsite de organele fiscale. ... Dupa prezentarea strategiei de prevenire si combatere a evaziunii fiscale si a orientarii politicii de administrare fiscala, presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a cerut suportul patronatelor.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a acordat un interviu saptamanalului Capital. ... Sorin Ovidiu Vintu si-a amanat conferinta de presa anuntata in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, dar a acordat saptamana trecuta un amplu interviu saptamanalului "Capital".
Actualul proprietar al postului, Sorin Odiviu Vantu, ar urma sa se ocupe, in viitor, doar de televiziunile pe care intentioneaza sa le lanseze peste granite, in tari precum Moldova, Serbia sau Ungaria.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Sorin Oprescu sa faca mai intai autostrada suspendata - Un guvern de tehnocrati ar fi un guvern mai bun? ... - Ce parere aveti de Sorin Oprescu? ... - Poate ca Sorin Oprescu are o sansa, daca joaca rolul independentului.
Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a verificat astazi lucrarile de la Pasajul Basarab.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti.
Potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, artera va fi finalizata in curand. "Se lucreaza pentru deschiderea Bulevardului Matei Basarab, cel de pe vremea lui Ceausescu, care n-a fost functional niciodata", a explicat edilul-sef Sorin Oprescu.
Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
Primarul General, Sorin Oprescu, a vizitat santierul de la Pasajul Basarab. ... In rest, mergem inainte si am inceput, dupa cum puteti vedea, amenajarea spatiilor verzi de sub pod", a declarat Sorin Oprescu.
Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat oficial, luni, in aceeasi conferinta de presa ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.
Pasajul Basarab e sigur in proportie de 100% Pasajul Basarab este 100% sigur pentru trafic, a declarat, duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. ... Sorin Oprescu a afirmat ca duminica, in intervalul orar 6,00-10,00, au trecut pe pod 4.000 de autoturisme si tramvaie.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mers azi, conform Mediafax, la centrul de monitorizare a traficului din Soseaua Oltenitei nr. ... In replica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus:
Pasajul Mihai Bravu va fi gata la primavara Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, a anuntat joi primarul general, Sorin Oprescu. ... In primele patru luni ale anului urmator pasajul va fi gata", a declarat primarul general Sorin Oprescu.
Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
Sorin Oprescu da chix din nou: ... Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", spunea in urma cu o luna, pentru B365.ro, Madalin Dumitru, directorul general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, in continuarea declaratiilor lui Sorin Oprescu.
google-analytics.com